Utnytt 1:500 Olymp Trade Trading Brokers med MetaTrader 4 (MT4)

Utnytt 1:500 Olymp Trade Trading Brokers med MetaTrader 4 (MT4)
Olymp Trade søker å skape de mest gunstige forholdene for sine kunder ved å bruke ikke bare Olymp Trade-plattformen, men også MetaTrader4. Det er MT4 som våre forhandlere ofte refererer til som deres startvekstpunkt på grunn av den utrolig mangfoldige programfunksjonaliteten.

Vi fortsetter å utvikle støtte for MetaTrader 4, og har nylig tatt en rekke viktige skritt for å gjøre bruken av plattformen mer lønnsom og komfortabel. I denne artikkelen vil vi utdype disse trinnene og minne deg om noen attraktive funksjoner i MetaTrader 4.


Hovedsiden

Denne nyheten vil være nyttig for de som tenker på om de skal velge MetaTrader 4 som hovedplattform. Vi har redesignet hovedsiden for å gjøre informasjonen enda tydeligere og bedre strukturert.

Ved å gå til metatrader.olymptrade.com kan du nå umiddelbart lære om alle de viktigste fordelene ved plattformen og åpne en konto.


Øk innflytelsen

Den maksimale innflytelsesverdien for Standard- og ECN-kontoer har økt til x500. Dette betyr at hver $1 du investerer vil gi deg en fortjeneste på $500 hvis en handel er vellykket.

La oss minne deg på at tradere kan velge verdien av innflytelsen de skal bruke. Det er 8 alternativer tilgjengelig - fra x1 til x500.
Utnytt 1:500 Olymp Trade Trading Brokers med MetaTrader 4 (MT4)

Endringer for ECN-kontoer

ECN er et elektronisk nettverk som brukes til ordreutførelse. Denne kontotypen tilbyr en stram spredning (starter fra null poeng) og svært små provisjoner for å åpne en handel. Minimumsinnskuddet for et ECN er $200.

Slike vilkår er virkelig lønnsomme for handel, spesielt hvis innflytelsen er høy. De mest suksessrike handelsmennene i selskapet velger denne kontotypen.

Hvis du vil nyte hvilken som helst handelsstil, spesielt scalping, og ikke gå glipp av lønnsomme øyeblikk på grunn av provisjonsstørrelsen – åpne en ECN-konto. På denne måten vil du bli med i "klubben" av handelsmenn som tar de riktige avgjørelsene.

Nye valutapar

Vi har lagt til AUD/CAD og USD/HUF valutapar til MetaTrader 4-listen over eiendeler.
  • AUD/CAD er valutakursen til den australske dollaren mot den kanadiske dollaren.
  • USD/HUF er valutakursen til den amerikanske dollaren mot den ungarske forinten.
Hvorfor disse eiendelene? Volatilitet er årsaken. Sitatene til disse eiendelene endres ganske intensivt, noe som er fordelaktig for kortsiktige handelsmenn.


Husk fordelene med MT4+

En av hovedfordelene med MetaTrader 4 er at det er flere versjoner du kan bruke: en fullverdig applikasjon for Windows og MacOS, en nettterminal, samt mobilversjoner for Android og iOS.

Vi anbefaler at du mestrer hele skrivebordsversjonen helt fra begynnelsen. I denne versjonen kan du overvåke mange diagrammer samtidig, legge til nye indikatorer og til og med bruke roboter.

nyttige lenker

Les vår anmeldelse om fordelene med MT4.

Hvis du har spørsmål, gå til FAQ-siden .
Thank you for rating.