Lajme të nxehta

Si të hapni një llogari demo në Olymp Trade
Tutoriale

Llogaria demo në platformë është teknikisht dhe funksionalisht një kopje e plotë e llogarisë së tregtimit të drejtpërdrejtë, përveç që klienti po tregton me përdorimin e fondeve virtuale. Asetet, kuotat, treguesit e tregtimit dhe sinjalet janë plotësisht identike. Kështu, një llogari demo është një mënyrë e shkëlqyer trajnimi, testimi i të gjitha llojeve të strategjive tregtare dhe zhvillimi i aftësive të menaxhimit të parave. Është një mjet i përsosur për t'ju ndihmuar të bëni hapat e parë në tregti, të shihni se si funksionon dhe të mësoni se si të tregtoni. Tregtarët e avancuar mund të praktikojnë strategji të ndryshme tregtare pa rrezikuar paratë e tyre.

Lajmet e fundit

Çfarë është një tregti pa rrezik? Si ta përdorni atë në Olymp Trade
Tutoriale

Çfarë është një tregti pa rrezik? Si ta përdorni atë në Olymp Trade

Tregtarët marrin tregti pa rrezik si shpërblim për tregtimin dhe besnikërinë e tyre aktive. Tregtime të tilla i ndihmojnë përdoruesit të përqendrohen, të kursejnë dhe të fitojnë para edhe nëse nuk kuptojnë asgjë për tregjet financiare. Pra, çfarë është një tregti pa rrezik? A është një bonus, një kod mashtrimi apo thjesht fondi rezervë i një tregtari? Në këtë artikull do t'ju tregojmë në detaje për privilegjin më interesant që kanë përdoruesit e Olymp Trade.