Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade

Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade


Si të regjistroheni në Olymp Trade


Si të regjistroheni me një email

1. Mund të regjistroheni për një llogari në platformë duke klikuar butonin “ Regjistrimi ” në këndin e sipërm djathtas.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
2. Për t'u regjistruar duhet të plotësoni të gjithë informacionin e nevojshëm dhe të klikoni butonin " Regjistrohu ".
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili .
 2. Krijo një fjalëkalim të fortë .
 3. Zgjidhni monedhën e llogarisë: (EUR ose USD)
 4. Ju gjithashtu duhet të pajtoheni me marrëveshjen e shërbimit dhe të konfirmoni se jeni në moshë madhore (mbi 18 vjeç).
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
urime! Ju jeni regjistruar me sukses. Së pari, ne do t'ju ndihmojmë të hidhni hapat tuaj të parë në platformën tonë të tregtimit në internet, klikoni "Filloni trajnimin" për të parë një pamje të shpejtë të Olymp Trade. Nëse dini të përdorni Olymp Trade, klikoni "X" në këndin e sipërm djathtas.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Tani mund të filloni tregtimin, keni 10,000 dollarë në llogarinë Demo. Një llogari Demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit duke klikuar në llogarinë e drejtpërdrejtë që dëshironi të rimbushni (në menynë "Llogaritë"),
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
zgjidhni opsionin "Depozitë" dhe më pas zgjidhni shumën dhe mënyrën e pagesës.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Për të filluar tregtimin Live duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (Shuma minimale e depozitës është 10 USD/EUR).
Si të bëni një depozitë në Olymp Trade
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Më në fund, ju hyni në emailin tuaj, Olymp Trade do t'ju dërgojë një postë konfirmimi. Klikoni butonin "Konfirmo emailin" në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade


Si të regjistroheni me një llogari në Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj me llogarinë në Facebook dhe këtë mund ta bëni në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që ju përdoret për t'u regjistruar në Facebook

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu", Olymp Trade po kërkon qasje në: Emrin tuaj dhe fotografinë e profilit dhe adresën e emailit . Klikoni Vazhdo...
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Pas kësaj do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Olymp Trade.


Si të regjistroheni me një llogari Google

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google, klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
2. Në dritaren e sapohapur shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.

Si të regjistroheni me një ID Apple

1. Për t'u regjistruar me një Apple ID, klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
2. Në dritaren e sapohapur futni ID-në tuaj të Apple dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
3. Më pas futni fjalëkalimin për Apple ID-në tuaj dhe klikoni “Next”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi dhe mund të filloni tregtimin me Olymp Trade


Regjistrohuni në aplikacionin Olymp Trade iOS

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Olymp Trade nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin "Olymp Trade - Online Trading" dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Olymp Trade për iOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Tani mund të regjistroheni me email
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
. Regjistrimi për platformën celulare iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju.
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili .
 2. Krijo një fjalëkalim të fortë .
 3. Zgjidhni monedhën e llogarisë (EUR ose USD)
 4. Ju gjithashtu duhet të pajtoheni me marrëveshjen e shërbimit dhe të konfirmoni se jeni në moshë madhore (mbi 18 vjeç).
 5. Klikoni në butonin "Regjistrohu".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
urime! Ju jeni regjistruar me sukses. Tani keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Në rast të regjistrimit social, klikoni në "Apple" ose "Facebook" ose "Google".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade


Regjistrohu në aplikacionin Android Olymp Trade

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Olymp Trade nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin "Olymp Trade - App For Trading" dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Olymp Trade për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Tani mund të regjistroheni me email
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
. Regjistrimi për platformën celulare Android është gjithashtu i disponueshëm për ju.
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili .
 2. Krijo një fjalëkalim të fortë .
 3. Zgjidhni monedhën e llogarisë (EUR ose USD)
 4. Ju gjithashtu duhet të pajtoheni me marrëveshjen e shërbimit dhe të konfirmoni se jeni në moshë madhore (mbi 18 vjeç).
 5. Klikoni në butonin "Regjistrohu".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
urime! Ju jeni regjistruar me sukses. Tani keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Në rast të regjistrimit social klikoni në “Facebook” ose “Google”.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade

Regjistrohu në llogarinë Olymp Trade në versionin celular në ueb

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës tregtare Olymp Trade, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni për " olymptrade.com " dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit.

Klikoni në butonin "Regjistrimi" në këndin e sipërm të djathtë.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Në këtë hap ne ende vendosim të dhënat: email, fjalëkalim, kontrolloni "Marrëveshjen e Shërbimit" dhe klikoni butonin "Regjistrohu".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Ja ku jeni! Tani do të mund të tregtoni nga versioni i uebit për celular të platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Në rast të regjistrimit social klikoni në "Apple" ose "Facebook" ose "Google".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Çfarë janë shumë llogari?

Multi-Llogaritë është një veçori që lejon tregtarët të kenë deri në 5 llogari të drejtpërdrejta të ndërlidhura në Olymp Trade. Gjatë krijimit të llogarisë suaj, do të keni mundësi të zgjidhni midis monedhave të disponueshme, si USD, EUR ose disa monedha lokale.

Ju do të keni një kontroll të plotë mbi ato llogari, kështu që jeni të lirë të vendosni se si t'i përdorni ato. Një mund të bëhet një vend ku ju mbani fitimet nga tregtitë tuaja, një tjetër mund t'i kushtohet një mënyre ose strategjie specifike. Ju gjithashtu mund t'i riemërtoni këto llogari dhe t'i arkivoni ato.

Ju lutemi vini re se llogaria në shumë llogari nuk është e barabartë me llogarinë tuaj të tregtimit (ID-ja e tregtarit). Mund të keni vetëm një Llogari Tregtare (Trader ID), por deri në 5 llogari të ndryshme të drejtpërdrejta të lidhura me të për të ruajtur paratë tuaja.


Si të krijoni një llogari tregtare në shumë llogari

Për të krijuar një llogari tjetër të drejtpërdrejtë, duhet të:

1. Shkoni te menyja "Llogaritë";

2. Klikoni në butonin "+";

3. Zgjidhni monedhën;

4. Shkruani emrin e llogarisë së re.

Kjo është ajo, ju keni një llogari të re.


Bonuset me shumë llogari: Si funksionon

Nëse keni shumë llogari të drejtpërdrejta ndërsa merrni një bonus, atëherë ai do të dërgohet në llogarinë në të cilën po depozitoni fonde.

Gjatë transferimit midis llogarive tregtare, një shumë proporcionale e parave të bonusit do të dërgohet automatikisht së bashku me monedhën e drejtpërdrejtë. Pra, nëse ju, për shembull, keni 100 dollarë në para reale dhe një bonus 30 dollarë në një llogari dhe vendosni të transferoni 50 dollarë në një tjetër, do të transferohen gjithashtu paratë e bonusit prej 15 dollarësh.


Si të arkivoni llogarinë tuaj

Nëse dëshironi të arkivoni një nga llogaritë tuaja të drejtpërdrejta, ju lutemi sigurohuni që ajo të plotësojë kriteret e mëposhtme:

1. Nuk përmban fonde.

2. Nuk ka tregti të hapura me para në këtë llogari.

3. Nuk është llogaria e fundit live.

Nëse gjithçka është në rregull, do të mund ta arkivoni.

Ju ende keni aftësinë për të parë nëpër atë histori të llogarive edhe pas arkivimit, pasi historia e tregtisë dhe historia financiare janë të disponueshme përmes Profilit të përdoruesve.


Çfarë është një llogari e veçuar?

Kur depozitoni fonde në platformë, ato transferohen drejtpërdrejt në një llogari të veçuar. Një llogari e veçuar është në thelb një llogari që i përket kompanisë sonë, por është e ndarë nga llogaria që ruan fondet e saj operative.

Ne përdorim vetëm kapitalin tonë qarkullues për të mbështetur aktivitetet tona të tilla si zhvillimi dhe mirëmbajtja e produkteve, mbrojtja, si dhe aktivitetet e biznesit dhe inovative.


Avantazhet e një llogarie të veçuar

Duke përdorur një llogari të veçuar për të ruajtur fondet e klientëve tanë, ne maksimizojmë transparencën, u ofrojmë përdoruesve të platformës akses të pandërprerë në fondet e tyre dhe i mbrojmë ata nga rreziqet e mundshme. Edhe pse kjo nuk ka gjasa të ndodhë, nëse kompania falimenton, paratë tuaja do të ishin 100% të sigurta dhe mund të kthehen.


Si mund ta ndryshoj monedhën e llogarisë

Ju mund të zgjidhni monedhën e llogarisë vetëm një herë. Nuk mund të ndryshohet me kalimin e kohës.

Mund të krijoni një llogari të re me një email të ri dhe të zgjidhni monedhën e dëshiruar.

Nëse keni krijuar një llogari të re, kontaktoni mbështetjen për të bllokuar të vjetrën.

Sipas politikës sonë, një tregtar mund të ketë vetëm një llogari.

Si të depozitoni para në Olymp Trade


Cilat metoda pagese mund të përdor?

Ekziston një listë unike e mënyrave të pagesës në dispozicion për çdo vend. Ato mund të grupohen në:

 • Kartat bankare.
 • Kuletat dixhitale (Neteller, Skrill, etj.).
 • Krijimi i faturës së pagesës në banka apo kioska të veçanta.
 • Bankat lokale (transfertat bankare).
 • Kriptovalutat.

Për shembull, ju mund të depozitoni dhe tërhiqni fondet tuaja nga Olymp Trade në Indi duke përdorur kartat bankare Visa/Mastercard ose duke krijuar një kartë virtuale në sistemin AstroPay, si dhe duke përdorur kuletat elektronike si Neteller, Skrill, WebMoney, GlobePay. Transaksionet me Bitcoin janë gjithashtu të mira.


Si mund të bëj një depozitë


Depozitoni duke përdorur Desktop

Klikoni në butonin "Pagesat".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Shkoni në faqen e depozitave.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Zgjidhni një mënyrë pagese dhe vendosni shumën e depozitës tuaj. Shuma minimale e depozitës është vetëm 10$/10€. Megjithatë, mund të ndryshojë për vende të ndryshme.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Disa nga opsionet e pagesës në listë.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Sistemi mund t'ju ofrojë një bonus depozite, përfitoni nga bonusi për të rritur depozitën.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Nëse mbushni me një kartë bankare, mund të ruani të dhënat e kartës tuaj për të bërë depozita me një klikim në të ardhmen.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Klikoni në butonin blu "Paguaj...".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Futni të dhënat e kartës dhe klikoni "Paguaj"
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Tani mund të tregtoni në llogarinë reale.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp TradeDepozitoni duke përdorur pajisjen celulare

Klikoni në butonin "Depozitim".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Zgjidhni një mënyrë pagese dhe vendosni shumën e depozitës tuaj. Shuma minimale e depozitës është vetëm 10$/10€. Megjithatë, mund të ndryshojë për vende të ndryshme.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Disa nga opsionet e pagesës në listë.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Sistemi mund t'ju ofrojë një bonus depozite, përfitoni nga bonusi për të rritur depozitën.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Nëse mbushni me një kartë bankare, mund të ruani të dhënat e kartës tuaj për të bërë depozita me një klikim në të ardhmen.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Klikoni "Paguaj...".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Futni të dhënat e kartës dhe klikoni butonin jeshil "Paguaj".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade
Tani mund të tregtoni në llogarinë reale.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Olymp Trade

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Kur do të kreditohen fondet?

Fondet zakonisht kreditohen në llogaritë tregtare shpejt, por ndonjëherë mund të zgjasin nga 2 deri në 5 ditë pune (në varësi të ofruesit tuaj të pagesës.)

Nëse paratë nuk janë kredituar në llogarinë tuaj menjëherë pasi të keni bërë një depozitë, ju lutemi prisni për 1 orë. Nëse pas 1 ore nuk ka ende para, ju lutemi prisni dhe kontrolloni përsëri.


Kam transferuar fonde, por ato nuk janë kredituar në llogarinë time

Sigurohuni që transaksioni nga ana juaj të jetë përfunduar.

Nëse transferimi i fondeve ishte i suksesshëm nga ana juaj, por shuma nuk është kredituar ende në llogarinë tuaj, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes me bisedë, email ose linjë telefonike. Të gjitha informacionet e kontaktit do t'i gjeni në menynë "Ndihmë".

Ndonjëherë ka disa probleme me sistemet e pagesave. Në situata të tilla, fondet ose kthehen në mënyrën e pagesës ose kreditohen në llogari me vonesë.


A paguani një tarifë për llogarinë e ndërmjetësimit?

Nëse një klient nuk ka bërë tregti në llogarinë e drejtpërdrejtë ose/dhe nuk ka depozituar/tërhequr fonde, një tarifë prej 10 dollarësh (dhjetë dollarë amerikanë ose ekuivalenti i saj në monedhën e llogarisë) do të ngarkohet mujore në llogaritë e tyre. Ky rregull parashikohet në rregulloret jo-tregtare dhe në politikën KYC/AML.

Nëse nuk ka fonde të mjaftueshme në llogarinë e përdoruesit, shuma e tarifës së pasivitetit është e barabartë me gjendjen e llogarisë. Asnjë tarifë nuk do të ngarkohet në një llogari me bilanc zero. Nëse nuk ka para në llogari, nuk duhet t'i paguhet asnjë borxh kompanisë.

Asnjë tarifë shërbimi nuk i ngarkohet llogarisë me kusht që përdoruesi të kryejë një transaksion tregtar ose jotregtar (depozitim/tërheqje fondesh) në llogarinë e tij të drejtpërdrejtë brenda 180 ditëve.

Historia e tarifave të pasivitetit është e disponueshme në seksionin "Transaksionet" të llogarisë së përdoruesit.


A paguani një tarifë për të bërë një depozitë/tërheqje fondesh?

Jo, kompania mbulon kostot e komisioneve të tilla.


Si mund të marr një bonus?

Për të marrë një bonus, ju duhet një kod promocional. Ju e futni atë kur financoni llogarinë tuaj. Ka disa mënyra për të marrë një kod promocional:

– Mund të jetë i disponueshëm në platformë (kontrolloni skedën Depozita).

– Mund të merret si shpërblim për përparimin tuaj në Traders Way.

– Gjithashtu, disa kode promocionale mund të jenë të disponueshme në grupet/komunitetet zyrtare të mediave sociale të ndërmjetësve.


Çfarë ndodh me bonuset e mia nëse anuloj një tërheqje fondesh?

Pas bërjes së një kërkese për tërheqje, mund të vazhdoni të tregtoni duke përdorur bilancin tuaj total derisa shuma e kërkuar të debitohet nga llogaria juaj.

Ndërsa kërkesa juaj është duke u përpunuar, mund ta anuloni duke klikuar butonin Anulo kërkesën në zonën e Tërheqjes. Nëse e anuloni, fondet dhe shpërblimet tuaja do të mbeten në vend dhe të disponueshme për përdorim.

Nëse fondet dhe bonuset e kërkuara janë debituar tashmë nga llogaria juaj, ju mund të anuloni kërkesën tuaj për tërheqje dhe të rikuperoni bonuset tuaja. Në këtë rast, kontaktoni Mbështetjen e Klientit dhe kërkoni ndihmë prej tyre.
Thank you for rating.