Жешка вест

Како да отворите демо сметка на Olymp Trade
Упатства

Демо сметката на платформата технички и функционално е целосна копија на сметката за тргување во живо, освен што клиентот тргува со користење на виртуелни средства. Средствата, понудите, индикаторите за тргување и сигналите се целосно идентични. Така, демо сметката е одличен начин за обука, тестирање на сите видови стратегии за тргување и развивање на вештини за управување со пари. Тоа е совршена алатка која ќе ви помогне да ги направите првите чекори во тргувањето, да видите како функционира и да научите како да тргувате. Напредните трговци можат да практикуваат различни стратегии за тргување без да ги ризикуваат своите пари.

Последни вести

Што е трговија без ризик? Како да го користите на Olymp Trade
Упатства

Што е трговија без ризик? Како да го користите на Olymp Trade

Трговците добиваат занаети без ризик како награда за нивното активно тргување и лојалност. Ваквите занаети им помагаат на корисниците да се концентрираат, да заштедат и да заработат пари дури и ако не разбираат ништо за финансиските пазари. Значи, што е трговија без ризик? Дали е тоа бонус, код за измама или само резервен фонд на трговецот? Во оваа статија детално ќе ви кажеме за најинтересната привилегија што ја имаат корисниците на Olymp Trade.